Betalen

Betalen

Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?

iDeal

Betalen via iDeal werkt op dezelfde manier als internet bankieren van jouw bank. Voor een demo over deze manier van betalen klik hier. De verschillende banken waarmee er via iDeal betaald kan worden zijn: ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodus Bank, Van Lanschot Bankiers & Knab. Wanneer er via iDeal wordt betaald is de betaling direct bij ons binnen. De bestelling gaat dan dezelfde dag bij ons de deur uit als er voor 22.00u is betaald.

Waar vind ik mijn betaalgegevens?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een orderbevestiging met alle gegevens en een betalingsmail. Dit kan soms in het ongewenste postvak terecht komen, kijk dus ook hier.

Waar vind ik mijn factuur?

Bij de bestelling ontvang je altijd een kopie van de factuur. Zit de factuur er niet bij of wil je deze nogmaals per e-mail of post ontvangen? Mail dit verzoek dan samen met het ordernummer naar de klantenservice en wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk een kopie van het factuur ontvangt.

LET OP! Met Internet Explorer en Safari kunnen veel functies van onze website niet werken wegens een verouderde webbrowser. Wij adviseren je om Google Chrome te gebruiken en mocht je hier nog problemen ondervinden dat kun je contact opnemen met onze klantenservice.